Смачний благодійний ярмарок в Руднянському НВО.

Строкато, весело, гамірно, яскраво, неймовірно дружно і надзвичайно смачно, – ось як пройшов шкільний благодійний ярмарок в нашому НВО.

8 листопада ще від самого ранку і діти, і батьки несли із собою різноманітну смакоту, приготовану вдома, – акуратно упаковану, загорнуту, розфасовану, готову до вживання, – аби відразу можна було розставити усі з любов’ю продумані і придумані страви на столі і пропонувати своїм однокласникам, вчителям, батькам, гостям, яких хотілося пригостити.

Відбувався ярмарок в холі школи, тому всім вистачало місця: продавцям, щоб розкласти усі наїдки та напої, а покупцям – розглянути їхні товари, аби вибрати для себе щось смачненьке.

Продавалося безліч солодощів – торти, пироги, тістечка, печиво найрізноманітніших видів та форм, рогалики з медяниками, желе, сирники, пиріжки. Загалом все «йшло» на «ура».

Дуже хочеться подякувати за активність, ініціативність та підтримку усім батькам, які із задоволенням та натхненням долучилися до цікавої та потрібної шкільної справи.

Наші діти, долучаючись до таких заходів, відчувають, що роблять щось потрібне і корисне, формують у собі активну громадянську позицію людей, небайдужих до потреб та проблем інших.

/Files/images/Ярмарок 2.jpg/Files/images/Ярмарок 3.jpg/Files/images/Ярмарок.jpg/Files/images/Ярмарка смаколики.jpg/Files/images/подяка за участь в ярмарці.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Демонстраційний сайт загальноосвітньої школи

вулиця, номер будинку,
поштовий індекс, область, місто,
країна

Дата останньої зміни 17 Лютого 2022

Цей сайт безкоштовний!