День пам`яті Героїв Небесної Сотні

"Герої не вмирають" - перше, про що думає кожен, згадуючи Героїв Небесної Сотні.

20 лютого у Руднянському НВО відбулись тематичні заходи про масові акції протесту в Україні, що відбувались протягом листопада 2013 року - лютого 2014 року.

Зранку учнівський та педагогічний колективи вшанували подвиг Героїв Небесної Сотні на лінійці пам’яті «Небесна Сотня у наших серцях», яку розпочали виконанням Гімну України.

«Їх назвали «небесною сотнею» тому, що вони загинули за правду, свободу, незалежність своєї держави і ціною жертовності показали, що наш український дух є незламним, а народ – нескореним.Ми змінилися самі і змінили країну. І нехай там, на небі, вони усміхнуться разом з нами. Слава Україні — Героям слава, Слава Героям Майдану», — ці слова лейтмотивом прозвучали на заході. Поіменно згадали героїв, які загинули на Майдані Незалежності. Пам'ять про загиблих вшанували хвилиною мовчання.

Учні 5-11 класів переглянули фільм «Небесна Сотня. Зима, що нас змінила».

Представники учнівського самоврядування провели екскурсію до музейного куточку, де розміщено стенд Героїв Небесної Сотні.

У всіх класах пройшли виховні заходи, приурочені вшануванню пам'яті Героїв Небесної Сотні: виховна година «Пам’яті трагічних днів» (для учнів 1-4 класів), години спілкування «Слава небесній сотні» (5-9 класів), урок пам’яті «Вони завжди у наших серцях» (10-11 класів).

/Files/images/перегляд документального фільму.jpg

/Files/images/екскурсія.jpg

/Files/images/вих год 5.jpg

/Files/images/вих год 8.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Демонстраційний сайт загальноосвітньої школи

вулиця, номер будинку,
поштовий індекс, область, місто,
країна

Дата останньої зміни 17 Лютого 2022

Цей сайт безкоштовний!